Våren/sommaren är här

Anledningen till att jag inte lagt upp så många bilder den senaste tiden är att jag har fått linsförbud från min optiker, så jag måste gå runt med glasögon, vilket jag hatar mer än något annat!! så därför har de inte blivit några kort!


Nu mina vänner är våren äntligen framme =) de ska bli så skönt att ta fram sina vår/sommar kläder att få åka och shoppa nya kläder, och så mycket mer, att åka in till stan o äta yoghurt glass mess strössel, att åka bil längst vägen med hög volym och bara köra, de finns så mycket att göra,



Något att drika för att släcka törsten, då måste jag få rekommendera min asgoda islatte =)




Glad påsk

Imorgon är de påsk och du är inte med oss, de gör fortfarande jätte ont, att prata om dig gör så ont att jag bara vill börja gråta. Jag saknar dig så mycket. Vad jag skulle göra för att få dig tillbaka,



Glad på min älskade mormor<3

Aldrig

Jag känner inte igen dig länge, du kan sitta framför mig men de känns som att det är en främling som sitt där, du kan börja prata om gamla minne, men mina minnen är om någon som liknar dig, jag har så mycket jag säga dig, men det är så lite som kommer ut, jag kan sitta och fundera i timmar vad var det som hände? hur blev de så konstigt mellan mig och dig? om du skulle ha talat om de för mig för 10 år sen skulle jag aldrig i min vildaste fantasi tro att jag och du skulle glida ifrån varandra så mycket, Aldrig.

Nu äntligen

Hej alla underbara!! jag har något otroligt att berätta för er =) alla ni som känner mig vet hur läge jag har velat gå en make.up utbildning och NU ska jag äntligen göra det, idag betalade in anmälningsavgiften, så nu har jag en garanterad plats, kan ni fatta de jag ska äntligen gå utbildningen jag drömt om =) utbildningen jag kommer går heter Master make-up och hårstylist bildning, då får jag lära mig allting inom smink precis allting från vanlig smink till teater smink och så vidare och får jag lära mig massa hår uppsättningar och massa kul, jag ser verkligen fram emot de. ja längtar så mycket till den 8/8 då utbildningen startar=)

Prova dig fram











fråga?

Om du fick ställa en fråga till någon, precis vilken fråga du vill. vad skulle du ställa för fråga?

Till min finaste Hanna <3

Detta inlägg är till min älskade vän Hanna som får hela min dag att lysa upp. från de att jag ser henne på kontoret klockan 04.50 på morgonen till de att jag ligger i min säng och drömmer om min finaste <3 vi är väldigt romantiska med varandra det är så vi håller kärleken vid liv =)

hahahahha Fråga numer ett: Vad använder jag för smink, Just nu använder jag bara christian dior smink allt från fondition till lappgläns hela köret hela rubbet =) mitt favorit lappgläns kommer från loreal nr 401, bra att veta =)

Fråga numer två: Vad använder du för hårstyling som får ditt hår att se så perfekt ut?? Joo nu ska jag tala om de för dig efter att jag duschat lägger jag en stay in inpackning (typ) i mitt hår, efter de lägger jag ett serum i håret när de fortfarande är blött, sen sprutar jag på värmeskyddande, efter de låter jag mitt hår oftast självtorka( duschar oftast jämt på kvällen) sen på morgonen lockar jag till de med min plattong (gama plattongen) när jag lockat håret, tar jag fönen och blåser ut lockarna, efter de brukar jag ibland ha i sån där *dust it* eller så kör jag utan se tar jag silikon droppar på topparna o till slut sprayar jag håret =) så har du fått mitt perfekta hår =)





inpackningen rekomenderar den starkt !!

tror ni?

Tror ni man vågar ha en fråge stund här??

top 25

Ja skulle ge er min ipod top 25 lista, men jag tror inte att ni vill ha den, den här gången så är det bara arabiska låtar =)
köpte Carolas och Britneys nya cd skivor förra veckan, har knappt lyssat på dem ännu, är fortfarande helt besatt utav najwa karam =) ihihihih när jag fasnar för något då fasnar jag hårt.


Film tips

Nu har jag äntligen sett slumdog milioner, de tog mig 3 år=) har velat se den sen den gick på bio men som vanligt så hade alla redan sett den så jag hade ingen att gå med och sen så ville jag inte se den själv så jag dröjde ut på tiden men sen så pratade jag min arbetskolega om att jag inte sett den, hon blev helt hysterisk så jag hade inte något annat val än att se på den, så igår tog jag mig i kragen hihihih.. nu har jag moulang rouch kvar.

De här är filmer man måste se på, några av mina favoriter. de här är dem jag kommer på för tillfället=)

Greven av monte cristo

Bankok hilton

Dagboken

Double Platinum


Message in a bottel

Titanic

Never been kissed

En prinsessas dagbok

Allt för min syster

Inte utan min dotter

Soraya M

Nothing hill

The inside job

Remember the titenc

Burlesq



Tadaa!!!







älskling


igår kväll när jag kom hem så gick jag aldrig upp till mitt rum och bytte om till pyjamas eller mjukis kläder vilket jag brukar göra direkt när jag kommit hem från jobbet, utan satt och spelade kort med mina föräldrar och efter de gick jag till min kusin och spelade kort, kort narkoman ja vet =) så jag gick aldrig in i rummet inte för än klockan blev 00,00 så ser jag världens finaste lapp vid min kudde, en sån liten lapp kan göra så mycket. tack så mycket min egna lilla älskling <3

Vänskap för mig är...

Vad är äkta vänskap för dig? fick jag frågan. Äkta vänskap för mig är när jag ger och får något tillbaka, det är de finaste man kan få utav sin vän. jag ger dig mitt hjärta och får ditt hjärta tillbaka. du lättar på ditt hjärta och jag lättar på mitt. När du gråter är jag den som finns där för dig och tröstar dig, och när jag gråter är du den som finns där för mig och tröstar mig. när dina så kallade vänner snackar skit om dig är jag den som säger ifrån. när mina så kallade vänner snackar skit om mig är du den som säger ifrån. vänskap är som ett äktenskap allting handlar om att ge och ta!


Älsklingen och jag

Om...



De va länge sen jag va så här glad som jag är på bilden, Jag brukade alltid vara glad, hade alltid ett leende på läpparna, nu känns det inte likadant, nu är det inte likadant, om man kunde vrida tillbaka klockan...

Varför?

Varför sover man så skönt de dagar man ska jobbar? och de dagar du är ledig sover du jätte dåligt!!! idag var en sån dag=( sov jätte dåligt och mådde dåligt hela dagen, har fortfarande ont i munnen, inge kul att göra saker då så jag städade min garderob och fixade med mina grejer röjde omkring och så, du vet sånt man måste göra ibland. sorterade alla filmer/serier fint samt alla mina böcker, den som hör mig tror säker att jag har en hel bokhylla med böcker hihihih... men om sanningen ska komma fram så äger jag kanske minst 15 böcker, o de flesta är självbiografier, det är typ de jag gillar att läsa, förutom Sofi Kinsellas böcker hon har massor med böcker skulle vilja läsa alla men grejen är den att jag hatar att läsa, de tar så långt tid innan man fasnar för en bok och när jag ska läsa en bok så måste jag typ fasnat från första siden annars är det helt kört för min del=) så har min dag sett ut. o degat framför soffan en stund. o kort har jag också hunnit med...

Älskar

Ni som följer mig här på bloggen vet att jag va på Najwa Karams konsert för ca 2 vecker sen, efter den här konseren har jag blivit helt besatt utav henne de ända jag lyssna på nu är hennes musik, här får ni några favoriter.. =) ... ... ... ...

Munsår(Herpes)

De här är ett tycka synd inlägg om mig =( jag har aldrig i hela mitt liv haft Munsår(herpes) ALDRIG!!! bra att veta, för 3 dagar sen kände jag att mitt tandkött är ganska ömt, kommer blod när jag borstar tänderna, trodde att jag hade fått någon infektion i tandköttet, de va vad jag trodde så igår ringer jag och bokar en tid hos dem på Arlanda, nära o bra när man jobbar, fick en tid 14.30 så jag går ditt och talar om för tandläkaren att jag tror att jag fått en infektion i tandköttet, så säger hon men jag ser att du har fått upp ett herpes munsår, jag fick PANIK - så jag säger -NEJ de kan inte stämma har aldrig haft herpes, och stackaren säger men jo de ser faktiskt ut som herpes, och jag fortsätter med att säga - NEJ jag har inte herpes så vi höll på så i typ 10 minuter, sen kollade hon på tandköttet och garanterad mig om att de va herpes och i och med att de var första gången jag fick upp de så är det ganska vanligt att man får de på tandköttet med!! jag fick verkligen panik!! anledningen till varför jag reagerat så hårt är att mina kusiner som haft herpes jämt burkar få ett ganska stort sår runt hela munnen.och den jag har är pytteliten?!!??! men aja så tillslut gick jag med på att de va herpes =( får ingen jävla medicin eller något i och med att det är ett jävla virus så antibiotika hjälper inte =( så helvänstra halva är infekterad =( och jag kan knappt äta något, de gör för ont och min mage kurrar =(




Mitt jävla Herpes(munsår)





till dig mitt hjärta

Hemligheter har vi alla, vissa är större än andra. Vissa hemligheter är inte så hemliga än andra, så om de kommer ut så är det inte lika farligt om du har en jätte hemlighet som kommer ut och du blir helt förkrossad. När de just kommer till hemligheter och du vill lätta på ditt hjärta och anförtro dig till dina vänner med dina hemligheter glömmer man oftast bort att ibland ska man inte berätta allt, oftast när man bråkar med sina vänner o de blir osams så är det då allt brukar komma ut, en riktig vän avslöjar aldrig sin väns hemligheter, men de finns inte så många såna vänner. ledsen att behöva säga det men det är sanningen.

Som min mamma brukar säga till mig, lär dig av dina misstag, varje hål som du ha på öra, ingen kommer älska dig mer än din familj. dina hemligheter är dina hemligheter och ingen annans.

Så länge vi har en hemlighet för oss själva, är den vår fånge, men när vi avslöjar den, blir vi dess fånge.

RSS 2.0