Uppdaterar er!!

Jag har haft så mycket att göra den senaste veckan, uppdaterar er på måndag eller tisdag

xoxo

Serier jag följer

Serier jag följer

Gossip girl
One tree hill
Desperate housewives
90210 (den nya)
keeping up with the kardashians
americas next top model

Scrapbook

många har frågat mig om min scrapbook, vad är en scrapbook för någonting och vad gör du med den, joo den scrapbook för mig är typ som ett fotoalbum. jag har lagt i bilder från de att jag var liten och upp till nu idag finns blider på min familj/vänner och så saker som jag har gjort och en massa det är svårt att förklara.  men det är typ som om du har varit på en konsert och du vill spara din biljett så har du säkert tagit bilder från konsert så du lägger du bilder och biljetten och så skriver du om du det var dendära dagen och sen så kanske du kolla tillbaka på den om några år så mins du hur det var. ja hoppas ni fattar =)  min scrapbook är inte klar ännu och de kommer ta flera år tills den är klar vill ha med de viktigaste händelserna i mitt liv. så kan jag titta tillbaka på dem när jag blir gamla osv.. jag hoppas era frågor är besvarade nu =)

Här pysslar jag med den

Fint budskap

Jag har länge letat efter armband med fina budskap på och nu så har jag äntligen hitta dem =) köpte en igår från kista (från salt butiken) sen googlade jag lite gran och hittade massor med finna armband ville köpa allihopa men insåg att min mamma skulle döda mig då hihi så jag beställde 3 st. jag älskar smycken och så men tycker att det blir mer personligt med en text på eller något,, jaa ni vet va jag menar =)

Denhär köpte jag igår. Min mamma fick syn på den så hon frågade mig vad de va som stod på den så då läste jag upp och då så jag hon men den här skulle jag köpa till dig så hon gav min pengarna för den så jag fick den från henne =) hahah    

( A mother is one that knows us and loves us anyway.) texten på armbandet.

texten på denhära är (Happiness is having a sister like you)

texten på denhär (angels are watching over you)

texten på denhär (Friends are a lifelong treasure.)

vart är ditt självförtroende??

Ja blir så ledsen när jag hör dig säga att ditt självförtroende ligger under min säng, jag ska tala om en sak för dig att mitt självförtroende har legat i botten väldigt länge och när jag väl fick upp de igen så gick de ner igen lika fort som den kom upp, allt handlar egentligen om folk som finns runtomkring dig! Jag hade en vän som jag verkligen gillade men sen helt plötsligt så ville hon inte prata med mig och jag ville jue självklart få reda på vad de va jag hade gjort och sen till slut så visade det sig att hon inte gillade att jag hade ett bra självförtroende, jag blev så ledsen och jag mådde jätte dåligt, men det gick över och jag gick vidare och med tiden insåg jag att hon inte förtjänade att ha mig som sin vän, så sakta men säkert byggde jag upp mitt självförtroende igen, de tar tid men när du väl är där så finns det inte en bättre känsla de kan jag lova dig. och nu kommer vi till idag, jag har ett bra självförtroende men kan känna mig osäker ibland är inte mer än en människa!

De jag vill be dig att göra är att ta en ordentlig titt på dig själv i spegeln och säg till dig själv hur fin du är, det är inget att skämmas för jag har också gjort de, Och dina så kallade vänner som trycker ner dig vill jag att du kastar bort!! du ska inte behöva umgås med såna idioter!

När du väl inser hur vacker du är på insidan kommer du att se de på utsidan..
. När du väl är där kommer ingen kunna att trycka ner dig igen, men de betyder inte att du ska gå och trycka ner folk heller!

Skicka vidare

Kommer ni ihåg dedära med att messa någon/några varje dag. Att de kan göra så mycket för en. jag messar någon/några varje dag,jag gör de för att jag vill göra dem jag älskar glada, så för någon vecka sen fick jag ett mess från några vänner utan att jag messade dem, vilket jag blev jätte glad över. för nu ser jag att de har gått vidare. Så de jag ville säga till er är att va inte rädda att ta första steget, nästa gång är det din tur att få tillbax. allting handlar om att ge och ta.



Allsvenskan

Var på fotbolls matchen idag, måste bara säga fyfan va kul de va, nu är vi med i allsvenskan och nu har vi skrivit historia! och vi var där och såg de hela o förs ihjäl oss =)




såhär så de ut sen efter att matchen tagit slut.

Bolggar

www.lind.blogg.se
http://blogg.amelia.se/maria-montazami/
http://gynning.net/
http://www.bloggfamiljen.se/?blog=hannah
http://kanal5.se/web/rosing
http://magdalenagraaf.se/
http://khttp://www.blondinbella.se/
kenzas.se/page/1/
http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/

Dehär är de bloggar jag läser varje dag

födelsedags/önskelista

Till er som undrar så har jag gjort om min önskelista lite gran. kommer säkert att göra om den flera gånger kommer på nya grejer hela tiden och ibland kan jag knappt hålla mig så jag köper det iallafall =) min önskelista fungerar också bra som födelsedags present, fyller ju år den 15 december det är de positiva med att fylla år i december och speciellt innan julafton för då får du presenterna och julklapparna så tett intill varandra, och jag är fortfarande som ett lite bara jag älskar att fylla år och få massa presenter det är de bästa som finns =)


Nu igen

Dehär är andra gången på två månader som jag svimmat, först gången var det i Turkiet och då sa alla att de va prg att jag inte ätit något men nu så händer det igen och de som hände igår va verkligen jätte läskigt ja va på toaöetten där uppe o sen så mins jag ingenting mer förutom att jag ramlade o sen så hörde jag någon ropa och de var de, sen idag på morgonen så frågade jag min mamma va de va som hade hänt upptäkte att jag fick en bula i huvet och att jag har ont i ena armen vilket kommer leda till världens blåmärke, men aja så jag frågade min mamma vad som hade hänt så sa hon att jag svimmat och att jag va anfräts svettig när hon kom och hjälpe mig till sängen, asså dehär är inte bra, har frågat runt lite strör folk svimmar och så fick massa olika svar o alla säga att jag måste besöka en läkare!! Då vi får se va som händer med, håller er uppdaterade:)

Helgen är över.

Denhär helgen va vi bjudna på två dop en på lördag och en på söndag. Jag mådde inte så bra så egentligen hade jag önskat att få stanna hemma o vila men de gick inte så bra. Men de va trevligt att få byta miljö lite gran att få träffa liten människor som man vanligtvis inte träffar.


Jag i lördags

Jag och Tibelia (lördags)

Claudia,Tibelia och Jag (lördags)

Kiki och Jag (söndags)

Linda och Jag (söndags)

Efter dopten i söndags var det efter fest hemma hos mig =)
en utav de roligaste kvällarna på länge, de blir så mycket roligare när det inte är planerat.
Här ser ni man Faster danas som hon aldrig dansat förr =)

Min önskelista 2010

Hallå kära blogg läsare, provar på dehära med att blogga från sin iphone, får se hur de går :) dagen började snabbt men nu mot kvällen börjar det att bli ganska trögt, har hunnit med att skriva min önskelista för första gången på 22 år, brukar aldrig typ veta vad jag önska mig men igår gick de jätte bra, sen så är det så att jag fyller år 10 dagar innan julafton :)


Min önskelista 2010

Bling bling skal till min iphone (har beställt en redan )
En pälsmössa ( ryska modellen )
Innetofflor ( canedian snow märket de finns på scorett )
Pengar ( alltid bra att ha)
Gossip girl sesongerna (imte så viktigt)
En blixt till min kamera
En scanser som man kan skriva ut bilder (har en men de blir jätte små bilder vill ha i vanligt format)
Det är allt jag kommer på för tillfället :)

De jag inte önskar mig är
Smink







...


Bethany Joy Galeotti and Kate Voegele


Svårt men jag försöker

Jag får ofta höra hur fin,vacker och allt annat man kan tänka sig jag är från alla och då menar jag verkligen alla de går inte en dag utan att jag får höra någonting om mitt utseende, men tro de eller ej så ser jag inte de ni ser. nu menar jag inte att jag tycker att jag är ful utan jag tycker inte att jag är så fin som alla säger att jag är tycker att jag är lagom de finns andra som är finare enligt mig, men det är min åsikt. Sen kommer de dehära med att ta emot en komplimang vilket jag ibland har jätte svårt att göra, försöker bättra på mig men det är inte så lätt.

Jag har världens underbaraste

Jag har världens underbaraste, bästa vänner som finns, är så glad att jag har så fina vänner, får ett leende varje gång jag tänker på dem och det som är så skönt är jag jag kan vara mig själv och de gillar mig för den jag är,det är så skönt att slippa tänka på vad man säger så den andra inte blir sur, att jag kan säga vad som helst utan att de ska bli en massa problem.


Jag älskar dig




Älskar dig M


Lite bilder




Therese Jag och Claudia

Cindy Jag Claudia

Nässnooss och Jag

De här kallar jag kärlek

Gina Nässnoos Jag George  och älsklingen David

Cindy och Jag

David och Jag

Erik Hassle - Hurtful




Fredags kalas

Glömde nästan bort att säga att jag han med ett kalas på fredagen också de va söta Marie-belle som fyllde 10 år, de va verkligen jätte söt gick in till hennes rum där alla små flickor va o så dansade dem till Jusin Bibers låtar de va verkligen de sötaste jag sett och så duktiga alla dans steg var rätt och låtarna kunde dem utantill =)



Marie-Belle och Jag

Marie-Belle med hennes kompisar

Marie-Belle och hennes kompisar dansar till en justin niber låt

Sötnosarna Mare-Belle och Therese

Sötnosen Cindy

Underbara vänner

Va och åt middag med tjejerna i fredags kväll vilket jag verkligen behövde måste jag erkänna, de senaste månaderna har jag inte orkat med någonting har typ skjutit upp på saker och ting och inte ens vilat umgås med någon. hade inte lust med någonting alls sen insåg jag att jag inte kan hålla på såhär längre så de va dax att göra någonting åt saken så de blev middag och massa prat, när jag väl satt där insåg jag villa underbara vänner jag har som alltid finns där för mig, blev verkligen jätte glad och de va en underbar känsla.



Silvershampoo

Skrev tidigare om silvershampoo som ska vara bra, jag skoljade när jag sa att den va bra, på mig fungerade det inte så har bokat ett återbesök hos min frisör tänker låta henne får föra en askig toning på hela håret så blir det bra, hoppas jag, håller tummarna. Min tid är kl:10.00 imorn får se om jag kan sova inatt. så småningom vill jag att mitt hår ska se ut som hennes på bilden.


Semester året om!!

Ibland önskar jag att jag kunde ha semester året om, du vet bara sola o bada o ta de lugnt, inget stress hit och ditt utan bara koppla av o ta de lugnt o partaj såklart.

 

 

 

 

 


Mitt hår

Mitt hår, va o fixade de i fredags jag blev verkligen jätte nöjd blev bara lite missnöjd men de håller på allt fixa sig tacka vara SILVERSHAMPOO vilket gör under. tycke att de blev kanske en aning för rött/orange på vissa ställen så silvershampoot jämnar ut de hela. de tråkiga är att man måste hålla på o tvätta håret flera gånger för att man ska se framsteg=)


om ni tittar extra nogrant på botten så ser ni en aning röd/orange färg.

...


Till min HJÄLTE

Igår kväll när jag och min lillebror kom hem satt vi där nere o pratade en stund o sen från ingenstans ser George Världens SPINDEL o självklart får jag en hjärtattack den va verkligen EMORRRRM o jag blir helt hysterisk jag skriker på George o säger gå upp o vek pappa du kommer aldrig våga döda den o han oxo han ba jooo ja kan så går han o hämtar en pappersrulle som han ska döda spindeln med och jag skriker gå upp o ropa och vek pappa den kommer smita o sen kommer vi aldrig att hitta den o jag kommer inte kunna sova eller vara på nedervåningen igen, så går han o hämtar en sko o självklart ropar jag ta inte mina skor ta vems du vill men inte min så hämtar han en till slut o så dödar han spindeln o jag skriker o min pappa kommer ner o frågar vad är det som händer o så berättar vi hela historian asså de va verkligen skit äckligt o jag började tänka på om de fanns flera eller om den hade fått barn o allting somnade inte inte förr än klockan 03.00 de jag ville komma fram till är att på grund utav att George dödade spindeln så blev han min hjälte =)
Såhär såg spindeln ut

Min HJÄLTE

Tråkigt men sant...

Tog en lång promenad lägst bilvägen idag, så skönt och avkopplande bara jag och musik i öronen. Promenaden fick mig att tänka en hel del på en massa saker i livet, vilka jag kan lite på och vilka man inte kan lita på. Jag är en person som har väldigt svårt att öppna mig för vänner osv.. gillar inte att prata om mig och mina problem jag lyssnar mer än gärna på andras problem och så, vet inte riktigt varför det är så kan vara för att jag har blivit bränd flera gånger vilket gör att jag har svårt att lita på folk, men de betyder inte att jag inte litar på folk utan jag har bara svårt att släppa in folk ända in. Ibland önskar jag att jag bara kunde berätta allting som finns inne i mitt hjärta men sen 2 minuter efter ångrar jag mig o tänker på alla gånger jag har blivit sårad. tråkigt men sant, Jag vet att jag kan lite på många utav mina vänner jag vet verkligen det men det är jätte svårt för mig så snälla ta inte åt dig. jag hoppas att du förstår.


Filmer

Som ni vet så älskar jag att kolla på filmer, ska rekomendra lite bra filmer till er om inte har något att göra på kvällarna.
The Rebound Romantisk/Drama (Catherine Zeta-Jones)
After the Sunset Action/Romantisk(
Pierce Brosnan och Salma Hayek)
Just Wright Romantisk/Drama (
Queen Latifah)
Laws Of Attraction Komedi/Romantisk (
Pierce Brosnan ochJulianne Moore )
Remember Me Drama/Romantisk (
Pierce Brosnan och Robert Pattinson)
The Ultimate Gift Drama/Romantisk
The Painted Veil Drama
Eat,Pray,Love Drama/Romantisk(
Julia Roberts)
Desperado Action/Romantisk(Antonio Banderas och Salma Hayek)
Jag gillade alla som ni vet så gillar jag romantiska/drama/komedi filmer de kan hända att jag kan se någon action film men då måste jag gilla skådespelaren ganska mycket för att se den.

Denhär gången fasnade jag för Pierce Brosnan och Salma Hayek
Så heta båda två enlig mig to die for



Mrs Farfalla

Jag blir så fascinerar utav Mrs:Farfalla varenda gång jag är med henne, idag va vi åter igen i kista o som vanligt blev de bio sen, idag såg vi Eat,Pray,Love Med Julia Roberts, filmen va grym jag älskar henne o alla hennes filmer så mig ska du inte fråga om den va dålig så kommer jag säga att den va bra, men den va verkligen bra, mrs:farfalla tyckte oxo det. och på vägen hem som vanligt sjunger vi OPERA hahaha vi bort starta en grupp nu när jag tänker efter, vi skulle tjänar miliiioner med våra stämmband oj oj oj. hahhah min partner fascinerar mig varje jävla gång och idag la jag märke till att varenda låt som kommer på radion kan hon o texten med, tro mig hon kan de svåra texterna med så om du ska ha en sing star kväll så ska du ha mrs:farfalla i ditt lag då vinner ni garanterat =) bra att veta. Ni som hänger med här på bloggen vet vem Mrs:farfalla är, eller de hoppas jag att ni vet om ni fattar va jag skriver, och om ni inte gör de så förstår jag er, jag brukar inte heller fatta va jag skriver hihihi.

Musik är de bästa som finns

De bästa som finns är att sätta sig i bilen o bara köra med hög musik, de kallar jag avkopplande. jag rensar verkligen mitt huve då. Ibland längtar jag tillbaka då jag gick på Rudbeck, de va så skönt att får den dära timman innan skolan och efterskolan för sig själv bara jag och min ipod. jag kunde bli så arg när jag träffade på någon på bussen eller på tåget för då måste man vara social o prata hela vägen o oftast blev de hela vägen hem så då sket de sig vilket jag inte gillade, okej ibland är de kul som typ när batteriet dog o så hihihiih elakt ja vet men det är jue sanningen. Som för ett par veckor sen när jag jobbade kväll så bestämde jag mig för att åka buss till jobbet för att rensa tankarna o så o varenda jävla dag träffade jag på någon som skulle till Arlanda så till slut bestämde jag mig för att ta en senare buss så jag skulle slippa att träffa någon men de sket sig oxo... Men ibland kan de vara skönt att ha sällskap på bussen/tåget men bara ibland =) nu hoppas jag inte att någon tar åt sig, ja vet att det är många som läser. en av anledningarna till att jag började blogga igen va att får skriva av mig vilket känns ganska skönt.



Till er som inte har sett min nya hårfärg taddddaaaaaaaaa =)

One of a kinde

De första jag gjorde idag när jag vaknade var att läsa detta mess: Manuella du är verkligen one of a kind, finns ingen som du, den utstrålning och glädje du ger, så godhjärtad och otroligt vacker du är, både på insidan och utsidan! du är en människa som jag beundrar och ser upp till. Tack för alla gånger du gjort min dag genom dina fina mess. Kärlek till dig! Och gissa om jag blev glad, jag blev så glad att de till och med kom ner några tårar. att läsa dessa fina ord och veta att de kommer från hjärtat gör mig så glad att de inte går att beskriva. Kan ni tänka er att ett mess kan göra så mycket, de gjorde verkligen mig dag en super bra start på dagen, så om du vill göra någon glad så är ett fint mess en bra början..

Vet inte om personen jag fick messet ifrån vill att jag ska tala om från vem det var.
Därför skrev jag inte vad hon heter.

Vänner

Jag vet att jag kan vara för snäll mot personer som inte förtjänar det, och jag vet att jag måste lära mig säga NEJ allt oftare, inte för så länge sen sa en vän till mig att jag är för snäll mot henne,men nu så vill jag tala om en sak för dig, du förtjänar att bli behandlad på de sättet. ja önskar att alla i din omgivning behandlade dig så, jag kan aldrig vara för snäll mot dig, jag jag precis så som du är mot mig. Jag får ofta höra att jag är för snäll men jag tycker inte att de stämmer in okej kanske ibland. Jag är en person som vill se mina vänner glada oavsett vad, så för mig är det viktigt att vara snäll o ge dem lite mer uppmärksamhet så de vet att de finns någon där som ser dem. Sen har jag några vänner som inte förtjänar att ha mig i deras liv, synd men sant.

RSS 2.0