Rött eller Nude

Söndag har inte gjort så mycket städat o så som vanligt sen va jag hos min käraste kusin som fyllde 25 år (säger  vi) Jag vet att ni älskar när jag lägger upp bilder och så, så jag ska verkligen försöka att lägga mer bilder... Till er som undrar vart kläningen kommer ifrån så är den från H&M










Fest

mina kärra vänner, igår va de en ungdomsfest i våran kyrka... vi hade skit kul men mot slutet mådde jag jätte illa=( här har ni massa med bilder


Nathalie, Lena och Jag



Jag, Kiki Lena Angelina och Linda

Min andra halva

Angelina Jag Lena och Linda

Om ni undrar så är hela min outfit från H&M de vill säga kläningen och skorna

Film tips

Ska ge er lite film tips


Going the Distance ( romantisk/komedi)

My Girlfriend's Boyfriend (romantisk/komedi)

Step Up 3D(dans)

Streetdance.3D(dans)

Wall Street Money Never Sleeps (action/drama)

Due date(komedi)

inte så många, har haft lite mycket att göra den senaste tiden. Den jag gillade mest denhär gången var My girlfriend's boyfriend. med Alyssa Milano ( hon som är med i förhäxad Phoebe)


Carola

Som ni vet så älskar jag Carola =) nu är de inte långt kvar tills den 19/12 ska nämligen på hennes julkonsert 3 året irad, lyssnar för fullt på hennes jul skivor den nya kommer ut om några dagar (I'm So Excited)


 

Här har ni några utav mina favoriter, gillar alla hennes låtar men dehär är speciella

 

Min ipod lista för denna månad är självklart bara carolas julsånger =)


Jul Jul Jul

Julen är de bästa som finns, fick ett mess från min syster precis när jag slutade jobbet och gissa om jag blev glad !! de hade lagt upp julgranen medan jag var på jobbet, egentligen ville jag lägga upp den men men de gör inget =)så gissa om jag va glad när jag gick in och så den, den blev så fin, nu känns det verkligen som jul har ute belysningen kvar o lite grejer här inne som jag ska fixa på söndag då jag är ledig =)



Våran julgran

Spa weekend

idag var det inte allas någon bra dag på jobbet, frös ihjäl så jag fick gå o hämta min gås o den skit tung så mina axlar är helt förlamade, känner verkligen att jag måste boka in mig på en spa weekend som varar i 365 dagar hihihihi =) skulle vara utvilad efter den vistelsen.
Va i kista i går med min älskling ( ja vet jag har många älsklingar) denhär älsklingen heter Denisia vi var och så på Harry Potter o så gick vi in i lite butiker o så, hittade inget märkvärdigt lite besviken letade efter skor och typ tunikor eller vardags klänningar o så, hittade 2 svarta tröjor men är osäker på om inte en utav tröjorna är en klänning =S o så hittade jag en jätte mysig tröja som man kan ha på sig hemma, o bara chilla.





Nya möjligheter

En ny dag med nya möjligheter, själv ska jag iväg ocgh jobba om några timmar, önskar att jag kunde stanna hemma ett helt år och bara softa livet hihih... undra om de händer något kul idag? eller om jag träffar på någon rolig människa, hmmmmm måste fixa till mig nu


Love M

Italiiiiia Vouge



har fått en massa komentarer om denhär bilden, tog den här om dagen innan jag skulle till jobbet, solen lyste fram för en gång skull fick solen i ögonen så jag tänkte de kanske blir fint om jag tar ett kort så jag provade och resultatet ser ni =) bilden är tagen i toan  =) om du undrade hihihi

Kärlek


De bästa som finns

Jag älskar att få personliga saker/grejer som typ ett kort på mig och den jag har fått den ifrån, eller ett smycket som betyder något för den personen. Va o hälsade på en kär vän till mig efter jobbet så fick jag syn på massa hängsmycken kommer inte på va de heter för tillfället men nästan likna dana som Thomas saabo har, du vet när man kan välja ut en massa olika grejer men aja iallfall så bestämde jag mig för att köpa en sån, ni vet en tidig födelsedags present till mig själv.. så jag och min kära vän plockade ut en massa och jag måste säga att jag älskar verkligen armbandet har haft på mig de sen jag köpte den =) det som är så bra är att den inte är lika dyra som thomas saabo,, så du kan köpa en massa, sen kan du köpa från thomas saabo och lägga till om du vill eller från något annat märke, jag känner bara till thomas saabo.



Dålig bild, ja vet men det är bättre än ingen bild alls =)


Som ni alla vet så älskar jag Vinten och julen i min värld är de det bästa som finns, snart ska man börja julpynta och baka en masa och bara vara, träffa hela tjocka släkten och massa annat, Carolas julkonsert får jag inte glöma =)

de bästa som finns

Kändis****** Ja vet

Kan inte lägga upp så många bilder jag jag egentligen vill, många vill inte att jag ska lägga upp bilder på dem, vilket jag måste respektera annars får jag inte en ända bild.
var på Gondolen för första gången förra veckan, jag måste säga att jag var verkligen besviken, eller de va inte som jag hade tänkt mig, för de första hade jag fått för mig att de va ett runt ställe med stora glasfönster överallt, vilket de inte var, vet inte änns varför jag trodde att de skulle vara så men aja,, och sen så trodde jag att de skulle krylla med kändisar ( kanske skulle träffa på Carola där =) hahahha jag vet handikapp!! ) där hade jag oxo fel träffade inte någon eller ingen viktig som jag känner igen.. men utsikten var jätte fin. och va de kommer till maten så var den bra ( om du gillar skaldjur och så ) skulle prova för första gången att äta skaldjur ( tycker att de ser så läskiga ut, det är därför jag aldrig har ätit dem förr. ) men jag provade hummer soppa till förät och jag höll på att döö!! den va skit äcklig men de säger jag bara för att jag inte gillar sånt.. åt kött till varmrätt ( åt upp hela ) så den va god hihihi..
Sen va vi på cafe beirut har varit där en gång tidigare med mina vänner, ett jätte mysigt ställe med bra atmosfären, maten är jätte god samt personalen =)

Här har ni en bild på föräten (ända bild jag kan lägga upp från den dagen)


Snart igen

Mina käraste läsare!!! sorry, men jag har haft så sjukt mycket att göra den senaste tiden, allt från att ha jobbat ihjäl mig till att ha massa släktingar på besök, och ett och annat roliga grejer har man lyckats klämma in =) har massa bilder och så att vissa er, uppdaterar er snart igen.


Love M

Victoria Secrets...

Heej alla glada =) jag vet att jag inte har bloggat på senaste tiden. sorry.. men det är såhära att min syrra började att kolla på gamla förhäxad avsnitt för någon vecka sen och nu har jag fastat och måste kolla igenom alla säsonger ( 8a säsonger) så de ända jag gör är att gå och jobba och glor som en galning på förhäxad.,, jag hoppas ni förstår.

ska uppdatera er lite om min bantning,, har tappa 2 kg nu =) jippi tappa ca 2 kg i veckan, idag åt jag mannagrynsgröt till frukost och sen åt jag frukt och en varma koppen, sen åter igen frukt/grönsaker. Imorn blir det oxo gröt till frukost sen tänkte jag om jag ORKAR så gör jag en sallad som jag tar med mig till jobbet =) dricker mycket kaffe vilket gör att jag går på damernas ganska ofta =) vilket är skitbra.

de man inte ska äta när man bantar så om jag gör är att undvika ( potatis, pasta, ris, vitt bröd, godis, chip,kakor,läsk, ja men ni vet)de som är bar att äta när man bantar är :( gröt, knäckebröd, sallad, grönsaker,frukt,mussli och sånt.. väldigt svår att skriva ner allting men jag hoppas ni förstår. men kom ihåg UTAN VILJAN SÅ GÅR DE INTE.


när jag kom hem från jobbet idag så väntade 2 påsar fyllda med Viktoria secret produkter på mig =) min bror va i Köpenhamn så jag bad han köpa några Viktoria secret grejer till mig de slutade med att han köpte allting. har världens snällaste storebror. till skillnad från min lillebror. (vi är typ osams) men ajaj jag blev såå glad när jag såg allt han hade köpt till mig i'm in himmelen nu=)





tadddaa allt dehär köpte han till MIG =)

Tummen upp

Hallå där alla raringar:) Joo dehära med att uppdatera er varje dag om vad jag äter och så kommer inte att fungera:( spciellt inte när jag kör morgonpass känner att jag inte orkar! Min lösning är att uppdatera er när jag kan :) som tex när jag kör kvällspass kommer jag kunna uppdatera er och så :) Igår efter jobbet gick jag hem och sov till 17,30 känner att jag skulle svimma om jag inte åt någonting så jag gick till Ica och köpte massa grönsaker och böner och kykling, jag plockade på mig en massa och jag hade världens tur träffade på min lillebror och hans assistenter så jag ropade dem och gav dem en påse var och sa varsegoda bär:) och de tjaffsade inte änns emot !! Ja vet jag blev oxo CHOKATTT !!! Aja men efter de stekte jag wook grönsaker och tig lite kyckling till ;) tog en bild på tallriken och så men vet inte hur man laddar upp dem via min iphone:( egentligen så ville jag ha en köttbit men vet inte riktig hur man gör:/ idag kanske det blir en köttbit vi får se om mamma är hem :) nu har de gått 5 dagar sen jag började och jag börjar känna att jag känner mig inte lina hungrig längre :) så tummen upp

Om jag orkar

Igår gick det inte att blogga var för upptagen med att städa och umgås med vänner efter jobbet :) Fortsätter fortfarande med min diet:) men st är svårt första veckan känner jag mig alltid hungriig:/ men om du har vilja. Så går allting kom ihåg det:) så vad åt jag till frukost igår? I och med att jag jobbade morgon igår och idag och imorgon så blir det lite annorlunda, så när jag vaknar 03.40 åt jag en skål med musslii och 3 st knäckebrödsmakor med ost och gurka till. Sen under dagen drak jag mycket kaffe och åt mycket frukt, sen vid 16.00 tiden gjorde jag åter igen knäkebrödsmakor och åt dem till middag ( orkade inte göra en sallad eller så) efter det så åt jag inte någonting. Me. Bara för att jag inte äter någonting så betyder det int att du inte ska äta någonting!! Om du känner dig hungrig så kan du alltid ta en frukt eller en grönsak, de brukar jag göra när min mage kurrrrar:) Nu kommer vi till idag idag åt jag åter igen knäkebrödsmakor 3 st till frukost och snart ska jag göra mig själv en latte :) Och idag har jag tänkt ut att om jag orkar laga middag så ska jag koka/steka grönsaker med en köttbit till men det är bara om jag orkar, annars blir de väl en varmakoppe ;) Nu ska jag fortsätta jobba :) Ps jag svälter inte mig själv!!

Till er som vill gå ner i vikt.

Som de flesta vet så har jag gått ner i vikt ganska mycket från hur mycket jag vägde för ca 1.5 år sen, från december till november jag har lyckats hålla en och samma vikt så nu känner jag att det är dax att gå ner lite till, igår var min första dag. får ofta höra hur jag har lyckats gå ner så pass mycket. folk vill veta vad jag äter och så, kommer skriva en hel del om det blir mer motiverad och så.

Idag frukost 09.00
2 knäckebröds makor med ost och gurka till de kan du dricka kaffe/te det är bra om du lär dig att dricka dem utan socker.
11.30 åt jag ett äpple.
15.30 gjorde jag mig en sallad gjorde en stor sallad med tomat,majs,paprika,advokado,sallad,morot och lite ost och sen knäckebröd till
17.00 drack jag en kopp kaffe. sen har jag inte ätit mer,
måste nog gå ner och ta en frukt eller en skål med musli Nu säger jag inte att dehär är jätte lätt, det är väldigt svårt speciellt första veckan de ända du tänker på är mat, men om du håller dig upptagen så tänker du inte på mat och då går det lättare. och tänk på att du kan äta hur mycket frukt och grönsaker som helst. men banan ska du inte äta jätte mycket utav.

Om du har viljan så går allting !!

Stressad/Upptagen

kärra bloggläsare, har varit jätte stressad/upptagen den senaste veckan min mamma och min syster har fyllt år, 45 år och 25år så de va ganska stor och sen så har jag jobbat hela veckan, var ledig en dag, hade massa ärenden att fixa så där rök min lediga vilodag!! och på jobbet har de varit kaos, sover inte om nätterna(sömnproblem) och de gör att jag har varit ganska off, orkar inte med mig själv då med andra ord, men nu börjar de lugna ner sig lite granna =) så tummen upp!!

Ni som känner mig vet säkert att jag har haft problem med min dator, så nu gick den äntligen sönder för 4de gången vilket betyder att HP köper tillbaka min dator och jag får en ny för samma värde eller om jag vill lägga till pengar och köpa en annan HP dator, tråkigt att jag bara fick välja mellan HP datorer, jag som hade sett en jätte söt rosa SONYvaio mini pc. men till slut hittade jag min dator valde en HP Pavilion dm3 Notebook PC. jätte fin måste jag säga och hur lätt som helst =) så tummen upp =) va och hämtade den idag till er som undrar.

Jaa och i och med att min mamma fyllde 45 den 29 okt och min syster 25 den 31 okt så valde dem att fira den tillsammans eller med andra ord så firade vi min syster men jag firade båda två =) vi var på en libanesisk restaurang, vi hade jätte kul vi skrattade och dansade hela natten lång och massa bilder blev det =)


Här har ni hela gänget

födelsedags barnet och Jag

Min Mamma <3

RSS 2.0