Facebook

Vad skulle vi göra utan Facebook?? dehär va så kul ja o min syrra ligger på soffan där uppe och från ingenstans blir jag sugen på glass har ätit glass varje dag nu (inte bra) okej så skriver jag till henne på Facebook - ska jag göra min banannasplitt specialare till dig. och så svarar hon jaa självklart o så svarar jag men jag är sjuk kan inte du gå ner o göra istället och CHOCKAD BLEV JAG när jag hör henne säga JA. o jag tänkte sheet mår hon bra?! men jag trodde inte på henne först så hon går ner o så går jag ner typ 5 minuter efter henne o så ser jag att hon verkligen har gjort bannanasplitt till oss båda och till de hade hon hunnit baka upp croissanter visst va de gullit o vad gör jag?? joo jag äter upp mig glass o så skriver jag på Facebook att min syster har bakat croissanter o då vill min bästaste bästaste kusin KIKI ha så de slutar med att jag åker hem till henne o fasnar där o så kommer folk hem till oss ( de har ju sett mitt facebook inlägg ) så när jag väl kom hem så satt de o väntade på mig =) jag trodde verkligen inte att någon skulle komma brukar alltid skriva en massa saker på Facebook men ingen kommer men ojjj va jag hade fel.. men de va skit kul att de kom alltid kul med sällskap.. ja hoppas ni fattar om ni inte har märkt de vid dehär laget så är jag SKIT DÅLIG PÅ ATT FÖRKLARA, i verkligheten oxo. bra att veta=)


Mitt projekt

Dagens projekt va att fixa tavlan som händer i köket där nere, skulle fixa en bild på oss alla i familjen, skulle ha gjort de för lääääng sen men så lat som jag har varit den senaste tiden så har jag inte fått någonting gjort, såå nu är de fixat den blev jätte fin =) såg till att lägga kort där alla skrattar på vilket va skit svårt att hitta =)




efter de vilket tog flera timmar tro de eller ej men det tar tid. efter de va jag skit hungrig o som vanligt fanns de inget ätbart i huset fick fixa ihop en sallad till slut o nu sitter jag mätt o belåten o lyssnar på musik o bloggar


sallade är jätte nyttig, tomat, majs,paprika,avokado och morötter och hårt bröd

Carrie Underwood - Unapologize


Just the way you are

Idag när jag satt i bilen på väg hem från doktorn kom det en jätte bra låt på radion som jag aldrig hade hör förut. den är verkligen jätte fin och jag önskar att alla killar som har en fur/flickvän tillägnar dehär låten till henne, och att de verkligen menar det, Killar är verkligen jätte dåliga på att vissa sina känslor vilket är jätte tråkigt, jag själv skulle uppskatta denhära låten så oerhört mycket, i mina ögon är de små sakerna de viktigaste.

Till er som undrar

Till er som undrar så har mitt öga inte blivit bättre utan snarare sämre va hos doktorn idag igen o fick antibiotika tabletter denhär gången, så vi ska avvakta till fredag o se hur de blir om de inte blir bättre så är det St:Eriks som kommer här näst


De tre musketörerna plus en till

Idag har man spenderat dagen med 3 helt underbara tjejer, har så kul med dem, vi skrattar o skojar o har kul, man behöver inte tänka på vad man säger eller så vilket känns jätte skönt, har inte gjort så mycket har typ bara suttit ner o degat på soffan o ätit min specialare marengswish mummms va gått de va =) eller va säger du MRS FARFALLA hahahahahahhahahha.
visst ser det smarriiigt ut, här ser ni Lilians SNYGGA ring

Dessa tjejer var jag med idag


Ängel

Idag spenderade jag dagen med en person som jag verkligen avgudar, jag ser verkligen upp till henne, hon får mig att le när jag mår som dåligast, hon lysser upp min dag när den är som mörkast, hon får mig att känna mig älskad. hon har ett hjärta som få i denna värld har. hon är en ängel sänd från ovan.

Älskar dehär låtarna


Jag och Blair Waldorf har samma väska...

Jag satt o kollade på gamla gossip girl avsnitt för någon dag sen o kom på att Jag och Blair Waldorf har samma väska fast i en annan färg. hon har den i Gul/grön o jag har den i Svart. de va verkligen skit kul att se måste jag säga, ibland så får man skryta =)





Nu syns inte min väska så bra få ta en bättre bild sen =)

Ont

Jag har så ont i mitt öga att de inte finns, har fått upp en såndära vagel grej nu igen, har haft de 2 gånger innan o då var jag tvungen att operera bort dem o nu så har jävlarna kommit tillbaka, denhär gången gör dem skit ont o då menar jag verkligen ont. va hos läkaren idag fick någon salva som jag ska ha på 3 gånger om dagen i 1 veckas tid sen får vi se om den har gått bort och observera att jag inte får ha linser eller smink på minst 1 vecka. en hel jävla vecka utan smink o linser, får ha mina äkliga fula glasögon o inget smink asså inget smink. till er som inte vet de redan så är älskar jag när en kvinna tar hand om sig själv de vill säga fixar till sig sminkar dig fixar håret och så, nu menar jag inte att hon måste se ut som att hon ska på bröllop varje dag men jaa ni fattar =)


Man ser inte så bra men de gör ont.

Såhär brukar jag se ut.

Naken på jobbet

Hej på er alla underbara =) Har som vanligt mycket att berätta men lite som verkligen kommer med, idag ska jag anstränga mig lite mer för eran skull. Idag provade jag på någonting nytt att gå utan väska till jobbet, vilket va skit jobbigt måste jag säga, jag är en person som verkligen inte gillar att bära runt på en väska utan utnyttjar mina vänner o stoppar in mina grejer i deras väska, smart ja vet !! tycker att det är så jobbigt o sen tänker jag om jag skulle glömma den någonstans så skulle ja döö! har verkligen allt i min väska okej allt utan smink bara massa läppglanser. Jag brukar bara ta med mig en lite necessär eller va de nu heter där jag har kort o läppglans o nycklar de viktigaste o mobilen i handen/fickan. men när man är på jobbet har jag insett att de inte gå, sheet det var verkligen skit jobbigt hade ingenting med mig kände min naken, hade ingenstans att lägga in min växelkassa, nycklarna, mobilerna, o papper o massa skit så jag fick bära på allting som en luffar, så jag rekommenderar inte att gå utan väska till jobbet =)



Denhär lilla söta Longchamp väska hade jag idag


Min dag

Dagen börja den med att mobilens alarm ringer 03.30 stänger av den o sätter på larmet som piper 03.45 de dära 15 minuterna är guld värda, jaa de vanliga ni vet fixa sig o så börjar 05.00 till 14.00 en rolig dag på jobbet min bästis Silva kom på besök vilket alltid är lika kul, sen så har vi Frida som också kom en lite snabbis o Meral som stannade längst bland alla, alltid kul med sälskap, efter jobbet hade jag en sminkning / hår fixning att göra, resultatet blev jätte bra blev förvånad hur bra det blev stolt känner man sig sen efter de ringde jag min pärla drog in till kisa o shoppade lite o sen blev de bio med massa godis =) de tråkiga är när man inte har ätit något under hela dagen o så blir man skit hungrig o så ska man äta godis du äter 5 godis bitar sen blir du så äcklad att du bara vill spy!! så va de för mig, bra att veta. Köpte ett par skit snygga pumps för ett jätte bra pris måste jag säga, förvånad blev jag. Filmen The American va skit dålig, helt värdelös. de som va bra med filmen var att han e så JÄVLA HEEEET, måste säga att tjejen var jätte vacker. o de bästa med hela dagen var på vägen hem när vi sjöng




Underbara / Värdefulla

Jag älskar att göra o se andra glada det är den bästa känsla som finns, att verkligen veta att du låg bakom hennes/hanns lycka, de spelar ingen roll om det är för en dag eller en vecka osv men att se den dära människan lee o känna sig lycklig är helt obeskrivligt. så dehär med att messa mina vänner o skriva finna ord har jag hållit fast vid, så kul att se allas reaktioner som idag messade jag min goda vän Pia o skrev till henne - Du är underbar så varade hon =) - Tack:) men messade du rätt nu =) o jag skrattade o skrattade de va så kul, självklart var de jue rätt messet va menat till henne. Så när jag sickar dessa mess så vet att att jag gör den personen glad åtminstonde för en stund o för vissa varar de hela dagen o för andra kanske mer än så. Så om du har vänner du bryr dig om ta upp din mobil o messa dem när de minst annar de. de kommer verkligen att uppskatta det, jag vet att mina underbara/värdefulla vänner gör det.


Sähär glad blir pärla när jag skojar med henne

Lyssna


Jag och Carola

Nu har jag bokat biljetterna till Carolas jul för 3 året o självklart ska jag och Josefine gå de har blivit lite som en tradition för oss äter middag först o sen går vi o se på Carola, Minns första gången jag ville gå hade fråga alla om dem ville gå med mig men alla dissade mig o sa meeh varför ska du gå på carolas julkonsert o då svarade jue jag MEEEN HALLLÅ jag avgudar henne!! sen till slut frågade jag Josefine o jag vet hur mycket hon inte gillar henne men hon sa till mig men det är ju självklart att jag följer med dig o jag tittade på henne o sa fort, du vet att du inte får ångra dig sen =). så sa hon nej men du har ingen att gå med så jag vill gå med dig, de va en utav de bästa dagarna jag har varit med om, o den dära konserten va den bästa vi i publiken skrek ut olika låtar som inte änns tillhörde julen o hon sjöng o sjöng, de tråkiga va att jossan hade 2 tidioter framför sig hahahhahah. och förra året va helt fantastisk o så fick jag 2 autografer och kort med henne de va en fantastisk dag det med, så i år får vi se vad som händer kanske går jag upp på senen när hon ropar upp alla barn? man vet aldrig. jag o carola man kan nästan tro att jag är hennes stalker efter alla gånger jag har träffat henne 2 gånger på arlanda o hennes julkonserter o i kista galleria helt sjukt men sant o sen så har vi på faviosa träffade jag henen sist, vissa kallar det tur men jag kallar de att de va meningen att vi skulle träffas o varenda gång ja träffar henne så får jag kappt ut ett ord. jag vet helt sjukt.
Här får jag min efterlängtade bild


Här får jag Carolas autograf på handleden

såhär glad blev jag

Träffade henne på kista galeria

Här träffade jag henne på faviosa

Fina ord

Igår fick jag en jätte bra ide, vilket var att messa några utav mina vänner med fina ord, till någon skrev jag att du är värdefull och till en annan skrev jag att du va bäst osv vilket va verkligen jätte kul, tycker om att sprida glädje till mina vänner ibland skrev jag samma sak till flera stykan o bland kom jag på nya ord, jag tror verkligen på att ett ena ord kan få din dag att bli så mycket bättre, för det är du bestämmer hur din dag ska se ut, du väljer hur ditt humör ska vara på när du går upp från sägen o när man får ett medelande där de står att du är värdefull på då blir man så glad att de verkligen gör änns dag, så va de för mig iallafall okej nu sickade jag inte mess till mig men jag fick en massa finna svar utav alla, de ordet som verkligen fasnade vad att jag va oersättlig vilket faktist gjorde hela min dag. gillade verkligen alla svar som jag fick men oersättlig hamnade lite djupare.

Danderyds

Igår eftermiddag samt kväll samt natt spenderade jag och min syster på danderyds akutmotagning. kul va de inte vi fick sitta och vänta och vänta och vänta jaa de va typ allt vi fick göra o när de väl va min tur så sa hon inte så mycket utan hon bad mig komma tillbaka om jag skulle få feber, o jag ba är du allvarlig så du vill att jag ska komma o vänta o vänta o vänta igen om jag få feber, då kan jag lika gärna dö innan jag kommer hit. enligt mig så måste man verkligen vara nära döden innan man äns får hjälp o de kallar sig akutmotagning..

Shoppa är de bästa som finns.

Shoppa är de bästa som finns, åkte till kisa helt ensam och shoppade en massa grejer, tycker att det är så mycket könare att åka ensam än att ta med sig 20 st. när jag åker in med flera styckna slutar det med att jag inte hittar ett skit så då är de mycket bättre att åka in ensam, smart jag vet =) hihih.. köpte 3 kläningar en fejk päls jacka o ett par tröjer och så köpte jag ett par jobb skor tråkit ja vet att behöva spendera pengar på jobb skor men men, de jag blev mest glad över va nog min mössa, ni vet en såndära päls mössa från HM skit bilig använder den till jag får min riktiga.. man kan ju alltid drömmmmma.


Taddddaa här är mössan jag köpte

Pärla

Jag har så mycket att berätta igår va de en jätte stor fest på våran nybyggda kyrka S:t Johannes Syrisk Ortodoxa Kyrka för att vara exakt.
De va verkligen jätte kul en dag att minnas.
Pärla tog bilden på mig
det är därför den blev så bra.

Här har ni min älskling PÄRLA

Jag kommer få så mycket skit för den här bilden.


Underbar syster

Men tänk på att jag oxo är en underbar syster =) Hon fyller år nu den 31 oktober, hon och min store bror o min kusin ska nämligen åka till Brasilien i januari eller februari så jag tänkte växla pengar till henne ett steg närmare drömen.


Älskade syster

Jag har verkligen världens underbaraste syster, en sån snäll syster finns det inte. Jag fyller inte år inte förr än i december för att vara exakt så är det den 15 december bra att veta =) Jag hade tänkte köpa mina efterlängtade Uggs, så sa hon till mig men köp dem inte jag köper dem till dig som födelsedags present o då tänkte jag meeeh då måste jag vänta hela vintern så hon sa nej men jag köper dem nu så kan du använda dem, men det är din födelsedags present. så idag gick hon och köpte dem, visst är hon underbar.

Min tidiga födelsedags present



och här har ni mina efterlängtade Uggs


Top 25




Älskar att lyssna på musik när jag ska göra något eller gå någonstans. du är helt inne i musiken du hör inte någon annan det är bara du och musiken en sån skön känsla. Brukar ta bussen till jobbet bara för att jag ska kunna lyssna på musik på vägen. Här har ni höstens top 25. Enjoy!!


  1. Alexsandra Burke Feat Ne-Yo - Good night Good morning
  2. Ronan Keating - Time after time
  3. Venessa Williams - Save the best for last
  4. Westlife - Close your eyes
  5. Mariah Carey Feat Ne-Yo - Angels cry
  6. Natasha Bedingfield - Pocket full of sunshine
  7. Natasha Bedingfield - Wild horses
  8. Eminem Feat Rihanna - I love the way you lie
  9. Rihanna - Take a bow
  10. Jennifer Lopez - Brave
  11. Taylor Swift - Love story
  12. Train - Hey, soul sister
  13. Shakira - Gypsy
  14. Robyn - Dancing on my own
  15. Pussycat Dolls - Until u love u
  16. Nicole Scherzinger ft. Sting - Powers Ou
  17. tNatasha Bedingfield - Drop Me in the Middle
  18. Miley Cyrus - Can`t Be Tamed
  19. Maroon 5  - She Will Be Loved
  20. Lonestar - I am already there
  21. Keri Hilson - Promise In The Dark
  22. Kelly Rowland Ft. David Guetta - Commander
  23. Keith Urban - Making Memories Of Us
  24. Kate Voegele -You Cant Break A Broken Heart
  25. Delta Goodrem - Last night on earth

Film tips

Jag älskar att kolla på film det är verkligen de bästa som finns och speciellt nu när det är så kalt så kan man bara rulla ihop sig i täket o bara leva sig in i filmen det är så mysigt. Jag älskar romantiska filmer så de blir oftas såna filmer tjej filmer. Här har ni lite film tips




1.Fireproof (Drama/Romantisk)
2.Ever after (Romantisk)
3.The last song (Romantisk)
4.Dear John(Romantisk)

5. Letters to Julliet(Romantisk)
6.The back.up plan (Romantisk)

7.Changeling (Drama)
8.Salt (Action)

9.The karate kid (Drama/Action?)
10.Message in a bottel (Romantisk)





1 År

1 År har passerat föri och så mycket har hänt, känner inte igen mig egen spegelbild ibland, mitt utseende har förändrats ganska mycket, har tappat mer än 20 kilo vilket gör skilland ganska myckket måste jag säga. jag själv märkte inte en sån stor skillnad inte förrän ett par dagar sedan när jag gjorde en såndära förre och efter bild de va kul att se måste jag säga, känner mig verkligen stålt. men annars så jag densamma samma du vet flummig och glad, mig själv helt enkelt. de känns skönt att vara tillbaka.




Efter                                   Före

RSS 2.0