de finns en anledning till allting

Varje gång jag öppnar upp en ny dörr i mitt liv så träffar jag alltid en person som sitter kvar i mitt hjärta. typ som att det finns en anledning till varför just den här personen kliver in i mitt liv just nu. lite konstigt att förklara men jag tror verkligen på det. jusst den här gången trodde jag faxtist aldrig att de skulle vara jusst den här personen. lite taskigt att säga så men det är sanningen, men jag är glad att jag hade fel, har inte känt den här personen så läge men hon har sin plats i mitt hjärta. ( bara så att ni vet så är det inte en kille jag pratar om )

Modeshow

Praktiken / modeshowen gick jätte bra, de va inte så stressigt som vi torde att de skulle bli, men de va verkligen jätte roligt, träffade så mycket människor och modellerna var verkligen super trevliga=) är typ nyss hemkommen från uppsala, slängde i mig mat och gick upp och duschade, ska fixa lite med min telefon och sen ska jag sova, är så jävla trött va jue på bröllop igår, jätte kul bröllop men rekommenderar inte att jobba dagen efter =)

Lycka till

Så nu sitter jag på tåget till Uppland vasby och där ifrån byter jag tåg mot upptåget till Uppsala:) idag ska vi på våran försa modevisning:) vi ska sminka 60 modeller, de ska bli kul och se hur de kommer att gå, jag kommer inte stanna till 18,00 jag kommer gå runt 14,00 ska nämligen på bröllop senare så måste hem och duscha och fixa till mig:) så önska mig lycka till :)

hjälp

Jag beöver verkligen din hjälp!!! behöver en modell till måndag, snälla snälla om du kan va inte rädd att skriva till mig , puss

Min inspirationskälla

Hel alla fina. i dag hade vi en jätte roliga dag, idag var det brud och modevisning som jag på schemat. vi fick lära oss precis allt vad man ska tänka på osv. jätte kul och sen skulle vi göra en sminkning som de ofta har på modevisningar och så, kommer inte igår va den heter just nu och orkar inte gå ner och hämta min väska, men men de va skit kul och här gällde det att fantisera.. först stod det helt still i huvet visste inte vad jag skulle göra.. och jag som ändå kan måla och så började bli lite stressad för jag inte hade några ider om vad jag skulle göra så jag gick typ runt o frågade mina klasskamrater sen fick jag en ider och nu har jag massor så här efter lektionen( så typiskt) men min inspirationskälla kom från The black swan. Jag blev jätte nöjd med resultatet.







.





I don't think myself as a special person, perhaps i would categorize myself as limited edition

Yoghurt Glassssssssss

Idag började dagen sjukt segt, ja va så trött när jag vaknade och vädret gjorde mig inte piggare de va verkligen världens dimma ute, men efter att jag tvättat ansiktet o borstat tänderna o börjat med mina rengöringsprodukter och gått ner för att äta frukost och skulle upp igen så kom solen fram, vilket gjorde att jag ville ha på mig kjol idag, men sen kom jag fram till att jag inte har något att matcha min röda kjol, så shoppa behövs det verkligen, typiskt nu när man inte jobbar=( okej i och med att jag va så trött så sov jag typ hela tåg resan till skolan, idag hade vi färganalys en utav de bästa lektioner vi haft måste jag få säga =) idag va kära Yvonne min modell =) efter de gick vi o träffade på Linda som jobbar på aldo så vi dumpade min väska där så drog jag och Yvonne till fridays medan lin va tvungen att jobba=) efter de gick vi till gallerian och köpte världens godaste glass, den där yoghurt glassen med olika toppningar o så, min favorit är smartis längst mer och choklad smak med choklad strössel =) efter de gick vi och satte oss i någon (park) sen fick jag så ont i magen =( åt för mycket =/ sen väntade vi på lin som slutade 17.30 sen kom vi hem och här är jag nu, funderar på om jag ska sova eller kolla på en film..


min är den till höger =)

Yvonne o Jag

så här kul är det att vänta på Linda

På väg hem;)

Så nu sitter jag på pendeltåget på väg hem, praktiken började med PANIIk, jag satt fast i jävla trafiken i 1 timma, jag ville verkligen dö! Att komma försent första dagen?!? Hallå kom igen!! Vi körde på busslinjen och allt möjligt blev 15 min sen, men de gick bra:) och min modell som jag skulle sminka blev super nöjd med min sminkning hon bad till och med om mitt numer vilket jag jätte kul för mig:) jag skulle jätte grärna vilja vissa er men, får tyvärr inte lägga upp någons sminknig utan deras godkännande! Så sorry:( JA så nu sitter jag på tåget på är hem, och hoppas att min lille bror är snäll och kommer och hämtar mig från stationen:) ska upp tidigt imorn och åka tillbaka, imorn har vi färganalys lektion ska bli jätte spännande:) så som Ni märker så skriver jag mycket om min utbildning nu, hoppas ni gillar det :) puss

Nervös?!?!

Idag har jag min först praktiskplats, närvis?!? Aa lite :) idag kommer det massa privat personer till mist, dem som Behöver hjälp och lite rådgivning om hur man sminkar sig ovs, så fört blir de typ 1 timmas teoritsik information och därefter så får vi en kund som vi ska sminka och förklara vilka produkter vi andvänder och så, de liknar mycket de vi hade här om dagen, dehär med kundbemötande. Så vi börjar klockan 17,00 och slutar någon gång vid 21.30, jag är fortfarande sjuk men är på bättringsvägar, hoppas inte att de lägger märke till det:) egentligen så hör man inte att jag e sjuk det är bara på min röst som han hör, låter som en uppstoppad kråka;)

.

A lie is still a lie, regardless of the reason behind it. You can say you did it for a good cause but the point is, you still did it.

Sjuk =(

Hjääääälp jag är fortfarande sjuk =( varför är de så att när man inte vill vara sjuk så blir man sjuk, men när man vill vara sjuk så blir man inte det?!!? fattar ni? jag gick till skolan idag fast än jag va sjuk.. men helt ärligt ska jag stanna hemma?!? jag missar så mycket om jag e hemma, vilket jag inte vill göra, och efter skolan hade jag bråttom hem hade nämligen en tid hos doktorn kl:15.oo jag gick verkligen jätte glada nyheter, men inget jag kan dela med mig till er. efter de kom jag hem o rengjorde mina penslar och så, och nu ligger jag i sängen.

Min dag

Som de flästa utav er vet så är jag jätte förkyld / ont i halsen =( ja vet jag tycker synd om mig själv =) men men va ska man göra.. va och såg på bridsmaids idag, helt sjukt va rolig den är. har inte skrattat så mycket på väldigt länge kan jag säga sjukt rolig film, om du inte sett den ännu så rekommenderar jag den starkt!! MEN gå inte och se den med vuxna =)

köpte ett par gummistövlar idag =) kom nämligen på mig själv idag när jag sorterade bland mina skor att jag inte har ett par BRA regn skor eller rättaresagt så har jag typ bara ballerinas och massa sommarskor de vill säga sandaler och så, och såhar vi jue mina tyg converse men de kan man jue inte ha när de regnar så jag tänkte att jag kunde investera på ett par gummistövlar. köpte den korta modellen( så de inte sys lika mycket att det är gummistövlar)

här har ni dem =)

Höll nästan på att glömma de viktigaste. från och med idag ska jag börja använda ett medel som ska göra ens ögonfransar längre =) man ska applicera den innan man lägger sig. du lägger den som en vanlig eyeliner. och efter ca 4 till 5 veckor kommer du börja se skillnad. min kusin har använt den och hennes ögonfransar är enorma nu, man tror att hon har lösfransar, så jag tänkte testa och kolla hur de blir =)

Före och efter bild kommer senare, när jag börjar se resultat =)


Att bara få vara...

Många hatar när de regnar ute. visst de gör jag med om jag ska ut,eller så. men att sitta i mörkret med tända ljus och bara titta ut är de bästa jag vet. så avslappnande, så skönt. kan sitta i flera timmar och bara titta ut och tänker på allt mellan himmel och jord. de behöver man ibland, att bara få vara för sig själv, att få slå av mobilen, att få slå av allting. att bara få sitta och titta ut.

Linda

Så nu har jag fått alla bilder så här kommer före och efter bilden på Linda =)


Linda va ute efter en dag-makeup men med lite intensiva ögon.

Kundbemötande/säljteknik

Hej mina fina läsare <3 Idag var det lindas tur att få bli sminkad. idag hade kundbemötande och säljteknik, så de hela gick ut på att försöka att ta reda på vad kunde vill ha för smink utan att du avslöjar dig själv. och så skulle vi tala om för kunde vila produkter jag använder och hur man lägger dem o så, och självklart ska man försöka sälja på kunden en massa. ni ska få en förre och efter bild men min mail krånglar en hel del idag =( men så fort jag fått dem så laddar jag upp dem har massa med bilder att vissa =) har bara en bild nu på när jag sminkar



Sommaren -11

Den här sommaren har måste jag faktiskt få säga ändå varit ganska bra, inte den bästa men den har ändå varit bra. har hunnit med så mycket, och haft så kul. har gjort saker helatiden har inte suttit hemma och degat. har varit ute med vänner allt från att bada till att gått ut partjat ätit god mat ficka gått på gröna lund, åkt utomlands,osv mycket har man gjort och tiden bara springer iväg.




















Söderhavet

God morgon mina fina. fick precis veta att en utav mina kära vänner hade grymt med sin fästman för att gifta sig, först åkte dem till LA där efter de åkte dem till cook och efter de åkte dem till söderhavet för att gifta sig. kan ni fatta hur romantiskt de va. avundsjuk blev man ju =)

Med och utan

Det är ganska många som frågar efter utbildningen och hur de går för mig. det går bra, har inte kommit så långt har ändå bara gått i 1 vecka nu så. men de vi har fått lära oss när själva grunderna basic makeup och kvälls makeup och så har vi fördjupat oss på ögonbryn och läppar.



här har ni min goda vän Pia utan smink.


Sen när har vi en sminkad pia  =)


Nu börjar vi igen!!!

Så nu börjar vi igen. nu har jag äntlig börjat min efterlängtade utbildning. och jag måste verkligen säga att det är en riktig utmaning, men en kul utmaning =) just nu är vi inne i make-up utbildningen. de vill säga att jag behöver massa sittandes modeller, några frivilliga? och från nästa vecka (tisdag) börja hårstylist utbildningen, efter de kommer vi in på special effekts och teater.


på väg till skolan. och jaa väskan är skit tung och måste ta med den varje dag. så som ni alla vet så är jag skit smart så jag gick och köpte en kärring vagn som man dra efter sig.

RSS 2.0