3 månader

Tre månader he passerat vilket jag fortfarande inte kan förstå, hur har de hunnit gå så fort?! Tänker på dig hela tiden men i går var det de ända jag gjorde o plötsligt slog de mig att sista gången jag pratade med dig på telefon var å min födelsedag när du ringde för att grattade mig och sa till mig- teta vad vill du ha för maträtt, så ska jag göra den, jag svarade med att säga - teta tack så mycket men jag ska åka iväg och jobba. Det var de sist telefon kovertationen jag hade med dig. Och sista gången jag såg dig var på julafton när jag och Angela kom för att säga god jul till dig, när du och moster va på väg till sjukhuset, det var sist gången jag såg dig levande, nu ser jag dig i mina drömmar, vilket gör att jag aldrig vill vakna. Känner mig helt vilsen utan dig.

Najwa Karam

I lördags så var vi på Najwa Karams konsert och för er som inte vet vem hon är så kan man lugnt säga att hon är arab världens Madonna. Jag måste bara få säga att det var en utav de bästa konserterna jag någonsin har varit på, du får gåshud när du hör henne sjunga och så vacker som hon är, ja säger bara OMG. till er som tänker hela hon är opererad, säger jag bara OCH!! allt va jätte bra och hon va så bra






Vår Make-Up

Som ni alla vet så ligger våren precis runt hörnet, våren är en bra årstid man tar fram sina efterlängtade vår/sommar kläder och allt känns så bra. va de gäller kläder i år så är det blommigt som gäller hela vår och sommaren, enligt mig så är de inte de allra snyggaste men men, till er som undrar va de är för smink som är inne nu till våren så är det grå all the way babe... på min rast idag gick jag till min underbaraste Silva som ville sminka mig, la bara mascara idag på morgonen med matta röda läppar, så ja tänkte varför inte, så jag fick Diors vår sminkning och det är bara grått som gäller.


Här har ni Diors vår sminkning



Nu lite tips. grå är ingen lätt färg att sminka sig med det är väldigt lätta att göra fel och då ser de inte snyggt ut, utan då ser de ut som att du har fått två blå tiror, så när du använder grått se till att ha en bra skugga i närheten, och sen är de viktigt att du inte bara kletar på dig skuggan för du vill inte se ut som en klawn sen när du är klar. så va försiktig och blanda gärna färgerna med varandra.

don't judge a book by its cover

Me, Myself, and I






De största misstaget vi människor gör att vi antingen dömer folk eller så tar vi dem för givet, de händer överallt i världen och hela tiden. Jag gör själv de, iallafall de här med att döma folk är jag väldigt snabb på att göra, det är synd men sant, men jag försöker att bättra på mig.


Varje människa ha så många olika sidor inom sig.
vad ser du när du ser dig själv i spegeln?
ser du de du vill ser eller ser du de folk vill se?

Kom ihåg att alla har en dålig dag ibland.
Alla mår dåligt, vissa visar de bara tydligare än andra.

maybe next time

Okej igår ringde väckarklockan 08.30 så de va bara att kliva upp och ta på sig gym kläderna för gymmet väntar.. tränade i ca 1,30h efter de kom jag hem åt min god morgon välling ( bra att äta den när man tränar) efter de var de bara att sätta igång med att städa uppe och nere efter de blev jag sugen på pasta så jag gick till ica o köpte en massa grönsaker ovs o så köpte jag våfflor, jordgubbar, glass de skulle jag ha som en var efterätt efter några timmars vilande från maten hihihiih han med ganska mycket igår, sen bestämde jag mig för att göra rent mitt smink och kasta allt jag inte använder, min kärra vänner jag måste säga att jag imponerade mig själv den här gången hihihihih




smarrigt, ja vet hihihiih
tyvärr så tog jag aldrig en blid på pastan, maybe next time


Jag tycker verkligen att alla tjejer borde investera i en sån här, du hittar allting mycket lättare och sen så ser det så mycket snyggare ut, ja hade allt mitt smink i en låda och du fick leta en halv timma innan du hittade en skugga. men ni förstår nu ser du allting.

Te

mitt internet här hemma har inte fungerat nu på 1 vecka, till er som undrar varför jag inte har bloggat. jobbade morgon idag hände inte speciellt mycket mer än att jag hade idioter till kunder hela dan idag, så jävla inkompetenta idioter!! blev så arg, men men vi fick en låda med helt nya te sorter idag så jag och min arbetskollega Danielle bestämde oss för att smaka alla 8 sorter... vissa var goda medan andra smakade skit o andra var gamla klassiker, men jag gillade mest heter roobit( något i den stilen) den smakade och luktade jul =) sen har de inte hänt så mycket mer än att jag knappt kan röra mina axlar, känner mig som ett jävla missfoster. va och tränade igår, men de där är en annan historia som jag i nästa inlägg ska pratat om o skryta hur duktig jag va igår..



...

I value the friend who for me finds time on his calendar, but I cherish the friend who for me does not consult his calendar.

älskade vänner

älskade vänner har haft så sjukt mycket att göra de senaste dagarna, så ni har blivit drabbade =( jobbar morgon imorn så du kan jag underhålla er. så fort jag fixat min nya älskade iphone4 orkade inte vänta på 5an =)

<3


Älskad / Saknad

Så mycket jag vill säga men så lite som kommer ut,

Älskad och saknad






Saknar dig


Tadaaa



well well as you can see i like taking pictures of myself










=)

Min lördag

Nu glömde jag berätta om min lördag, som ni vet så va de min ledig helg.. vaknade av solen, gick upp o åt frukost o städade nere o uppe. ja vet jag är grym =) sen så va de dax att göra sig snygg sen så ringde telefonen o de va självklart min underbaraste Polin som ringde så vi begav oss ut på ett uppdrag att fixa hennes jävla juicemaskin =) hahahahahhaha, jag säger bara en sak om du ska handla från elgiganten,siba, expert, onoff osv så är de polin du ska ha med dig. tro mig!! hahahhahah sen åkte vi runt rondellen några varv innan vi kunde bestämma oss vart vi skulle åka, så Sigtuna here we come blev det =) så de blev sallad/lassage/paj på valvet.. mycket gått med de bästa sällskapet får jag lov att säga. efter de fick vi skilja oss åt för ett litet tag, ja va nämligen tvungen att åka hem o ta hand om våga gäster som ha hemma hos oss.. men jag kom hem o de typ gick.. så disken väntade på mig. sen fick vi äntligen träffa varandra igen och jag fick smaka på den berömda juicen, den va himmelskt god. efter de va de dax att inhandla massa onyttiga grejer för våran filmkväll, o så skulle vi hämta min käraste granne =) med andra ord va de en utmärkt lördag o jag spenderade den men underbara människor som står mig varmt om hjärtat




Finaste <3

Om de händer något med mig de kommande dagarna så vet ni vem ni ska ta fast =)

Lixom ?!?!

Som ni vet så älskar jag att kolla på filmer, jag tror nog nästa att det är min hobby om man kan säga så?!? de och att baka hihihi men aja, de finns några filmer som jag inte sett faktiskt tror de eller ej så har jag tex aldrig sett på Moulin Rouge, slumdog milioner, Benjamin Buttons otroliga liv, avetar jaa men ni vet såndär filmer, men grejen är den är att jag inte vill se dehär filmerna själv så de har LIXOM aldrig blivit av, men jag måste fa ta mig i kragen o se dem. sen så har vi filmer som jag vill se om igen som tex, Titanic, dagboken,cuoty ugly o massa dåndär filmer. ni tror säker att jag inte har ett liv som kollar på så mycket filmer. men grejen är den ja har ett liv ja lovar =)

Greven av Monte Cristo

En film som berör lika mycket varje gång är Greven av Monte Cristo. första gången jag såg den va faktiskt inte för så länge sen, för ca 1 år sen. ja vet helt sjkt, och jag tror inte att jag skulle ha sett den om inte min kära granne tjatade så jävla mycket på att manuella du måste se den o du måste se den. så jag tog mig i kragen o såg den o blev helt pafff... en sån jävla bra film. den har verkligen allt en film behöver ha. jag har säkert sett om den nu 5 gånger. så kände jag idag en tråkig söndag har inte gjort så mycket typ bara latat mig så varför inte mysa ner sig på soffa som jag gör bäst o ser på den igen. jag hade en hel stor soffa för mig själv, ingen va hemma bara jag o mamma, så hela övervåningen va min o nu när jag har min älskade hmi kabel så kopplade jag in den till tv o såg på filmen. smart!! Ja vet =) jaa har inte gjort så mycket annat idag, eller lagade grönsakswook till mig själv, här är vi nyttiga måste jag säga..( nästa lika nyttiga som Anna Skipper ) kompisar jag skulle ha bjudit över er. men då skulle jag behöva dela med mig o jag va inte så säker på om jag ville göra de idag. ni förstår då blir de mindre av de goda till mig hahahahhah ja vet jag är skit rolig =)






God Will Give Me Justice


Kärlek

Hej mina underbara läsare <3 jag måste bara få säga att varenda en utav er har en speciell plats i mitt hjärta,så fina ni är, ni behöver inte säga vilka ni är jag vet på ett ungefär vilka ni är, o nu tänker ni men sheet hur vet hon, jo de ska jag berätta för er nu, ni tittar på mig på ett helt annat sätt har jag lagt märke till.

o nu hoppar ni till de jag till de jag ville dela med mig till er, asså jag har verkligen världens mest underbaraste vänner, ja brukar gå in på mina meddelanden o kolla tillbaka på mina mess o denhär gången gick jag till backa ända till Januari 2010 asså kan ni fatta ett helt år och tre hela månader. så fina mess från mina underbara vänner. tänkte dela med mig några till er












äcklas !!!

Helt ärligt talat så förstår jag mig inte på vissa människor ibland, hur kan man låtsas som inget har hänt!?!?!?!?!? hur kan man låtsas som att allt är som vanligt? att inget har hän? jag vill verkligen spy, så mycket äcklas jag av sån!!!

älskar


<3



När jag var liten fick jag lära mig att ett år var 365 dagar, att en vecka var 7 dagar, att en dag var 24 timmar. att en timme var 60 minuter, att en minut var 60 sekunder, men inte fan fick jag lära mig att en sekund utan dig var som en evighet... saknar dig

Mitt hjärta

Visst blir du förvånad när du börjar prata med mig? du frågar dig själv hur kan en människa vara så ren och fin? så börjar du undra men finns de verkligen såna människor i denhär världen, mitt svar till dig är,JA vi finns de lever bland oss,jag behandlar alla så som de behandlar mig, eller jag försöker så gott de bara går, så är du snäll mot mig är jag snäll tillbaka, är du dum så är jag dum osv, Men gör du mig illa en gång så förlåter jag dig nästan aldrig. jag är väldig rädd om mitt hjärta. jag har byggt upp en mur som kinesiska muren runt mitt hjärta så när du väl är inne släpper jag dig aldrig, men när du är ute finns de ingen väg tillbaka.


Bilder från festen
























.

Bara en riktig vän ser att du är ledsen när du ler

Vad har jag som du inte har?

Om du hör att någon snackar skit om mig o väljer att sägas de till mig men att inte avslöja vem de kom ifrån så behöver du inte Anns anstränga dig att säga någonting överhuvud taget !!!! Att säga A och inte B är fut, jävligt fult. Jag trode att jag hade kommit över de hela med tt höra folk snacka en massa skit om mig, men tydligen inte. Folk har snackat skit om mig i hela sitt liv så det är inte de att jag inte är van o så för det är jag, ibland orkar jag inte änns lägga ner min tid o energi på det men igår gick de inte, och speciellt inte är de går o snackar skit om mig till en kille jag inte änns känner mer än ett hej och hur mår du? Vad är de här för värld vi lever i? Varför vill människor bara varandra ont? Vad äre jag har som du inte har? Jag är så trött på att må såhär!!

Dilema

Dagens/veckans/månadens jävla dilema är vilken klänning ska man ha på sig, vilka skor passar med klänningen o hur ska håret vara utsläppt? Rakt? Vågit? Lockigt? I en hästsvans? En lös boll?? Jaaa you name it!!! O sen hur ska jag sminka mig, mycket, lite, lagom? O sen har vi naglarna vilken färg sk jag måla dem?! Rött, svart, brunt, råsa?!?? Jaaaa som ni märker så är de skur jobbigt att vara tjej ibland!! Har ni några förslag?! :)

Utmattad

Herregud vad jag är trött o slut efter denhär dagen!!! har varit i kista, sollentuna, lidel och willis med the one and only Gina<3 efter de väntade en utskällning från min mamma såklart =) min mamma hahahhahah hon är rolig hon, hon ska piroger till turneringen, så idag på morgonen när jag vakande frågade jag henne om jag skulle hjälpa henne att göra dem för hon ska göra ganska mycket så hon sa nej jag klarar mig, så jag ba jaha okej då kan jag dra. så jag drar med gina. o när jag väl kommer hem så säger hon du går ut hela dagen o hjälper inte mig jag har ont i varenda kroppsdel, och jag ba meeeehhhh hallå!!!!?!? så jag åkte på en utskällning o så ska jag få göra de sista vänta på dem i ugnen och självklart är de världens disk som behöver diskas och en diskmaskin som behöver tömmas!! o efter de ska jag baka mina kära kärleksmumms, kollade om vi hade allt vilket vi självklart inte hade så fick springa upp till ica o köpa allt, började från kl:20.00 till 00.00 blev jag klar med allting... o nu ligger jag här i min säng ny duschad och helt slut =) hur har dig dag varit?

make a wish

Make a wish and place it in your heart. Anything you want,

everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is going to come from. The next smile, the next wish come true. But if you believe that it's right around the corner, and you open up your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it, you just might get the thing you're wishing for. The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it? Good. Now believe in it, with all of your heart.

Ni som följer one tree hill känner säkert igen denhär..


allt de goda du gör får du tillbaka

Känner du någon som inte mår bra? som går igenom en jobbig/tuff period ?? men du vet inte om du vågar höra av dig?! då är mitt råd till dig ring inte denhär personen för hon/han kommer garanterat inte att svara men ett fint mess skulle uppskattas, du kanske inte får ett svar men de betyder så mycket! när din vän går igenom en tuff period i sitt liv så är de viktigt att du talar om för den persoen att du verkligen finns där även om hon/han behöver prata klockan 03.00 på morgonen. ibland räcker det att veta att de finns någon där ute som bryr sig om en.


Ni alla vet att jag har haft en tuff/jobbig tid, jag har väldigt svårt att prata om det, de gör fortfarande ont. men på något sätt gör de inte lika ont att skriva om det, konstigt ja vet hela jag är konstig =) de va många som hörde av sig till mig när min mormor gick bort, de ringde och messade mig, men jag hade inte hjärtat att svara på någon. men efter ett tag började messa tillbaka alla som hört av sig. och sen var de några som messade varje dag för att kolla hur de va med mig.så dehär är med egen erfarenhet, har du någon som behöver dig sträck ut din hand, allt de goda du gör får du tillbaka.

3 Veckor

Nu längtar jag verkligen till sommaren, till solen och allt de sköna att kunna ta långa promenader på morgonen att äta glass i mängder att bara vara det är livet. i år blir semestern i början av sommaren, så man hinner med den så kallade svenska sommaren när man kommer tillbaka och att man kan vissa sin snygga bränna till alla blekfisar som är här hemma =) hahahahah och så har vi sommarkläderna som man fortfarande kan ha på sig. och de bästa med iår är att vi blir borta i 3VECKOR!!!! jag ska verkligen steka sönder mig, ska bli så brun o snygg. jag tror nog att det är många som håller med mig att man känner sig så snyggare när man har en bränna och alla kläder ser så mycket snyggare ut på något sätt och på tal smink de ända du behöver är mascara o lite higlights sen är de bara att dra ut genom dörren =)














Dehär är från förra årets semester i antalya. i år blir vi oxo en stor grupp som åker =)

a walk down memory lane...












Spegelbild



Har du någonsin känt att du inte känner igen din spegelbild? de låter konstigt ja vet, svårt att förklara men ibland händer det att jag frågar mig själv vem är tjejen som tittar tillbaka på mig! och när jag ser tillbaka på mina gamla bilder frågar jag ofta mig själv vem är den dära tjejen!!









bilderna är tagna sommaren 08

RSS 2.0