1 Månad

1 Månad har gått nu, jag har fortfarande inte förstått allt som har hänt. hela situationen, jag tror fortfarande att hon ska komma hem från sjukhuset. att jag ska få se henne en gång till. Jobbigt har de varit, man försöker vara glad och skratta och le o så, men inerst inne så vill jag bara gråta. de gör fortfarande ont. saknaden är så stor. Nu har jag ingen farfar, farmor morfar och mormor kvar. Jag var 11 år när min morfar gick bort, och 12 år när min farmor gick bort, var liten då. jag mins dem men inte lika bra som farfar och som min mormor. när min farfar gick bort var jag 19 år och nu 23 år när min mormor gick bort. min mormor har varit med mig sen jag föddes hon tog hand om mig när jag var lite och jag brukade åka till henne på varje sommar lov och så när de bodde i karlskrona, och sen flyttade hon hit så hon har alltid funnits med mig. det är nog därför det har varit så svårt för mig, jag saknar henne hela tiden.

Älskar


Jag älskar dig





Tänker på dig


De tar tid

Jag saknar dig så att att det gör ont i hjärtat, jag försöker att inte tänka på dig men det är allt jag gör när jag är vaken och när jag sover, för varje dag son går blir saknade starkare och starkare, jag försöker att inte visa omvärlden jur jag mår och hur jag känner men ibland blir de dör svårt och mågs kan se igenom min fasad, jag försöker att le och skoja med alla men 2 sekunder senare böir jag helt still i blicken fet är så jag kan de henne sitta där på soffan. Jag vet att den dag kommer jag kunna släppa taget, men jusst nu måste jag få må som jag mår, det tar tid att komma tillbaka från allt som har hänt, det är jag väl medveten om.

Hur?

Hur säger man till någon att man behöver prata? Och vad säger man när man ska börja prata? Jag har så mycket att säga men så lite som kommer ut, tänka vill jag inte göra det är då tårarna börjat rinna, sitter på jobbet när jag plötsligt fick ett mess från en underbar vän, jag han inte läsa en mening innan jag började storböla, och så frågar folk mig vad är det som har hänt ?!?

Tack för att ni finns

Många undrar hur jag mår, många har frågat hur jag mår, många har frågat om är är sjuk, många har frågat varför ser du så ledsen ut!! bra mår jag inte, mitt hjärta gör ont, hur jag är vänder och vrider mig så ser jag henne framför mig, jag kan inte förstå de som har hänt. jag väntar på att någon ska nypa mig i armen och säga att de hela är en mardröm.

Det är när du går igenom en jobbigt period i ditt liv som du inser vilka dina riktiga vänner är, just nu går jag igenom den tuffaste tiden i mitt liv, och det är inte förrän nu jag har insett vilka mina riktiga vänner är. den som verkligen bryr sig om mig och frågar hur jag mår, som försökt ringa mig eller smsa mig eller höra av sig på ett eller ett annat sett. det är flera stycka som har hört av sig osv.. men det är 3 stycka som verkligen har berört mitt hjärta, behöver inte nämna några namn, Tack för att ni finns i mitt liv.

<3


RSS 2.0